NAVIGATIE
Home
Over ons
Menu's
Reservaties
Cadeaubon
Contact
© 2020
Menu "Ten Doele"
67.50 euro
VOORGERECHTEN
Belgische Asperges, taartje van gerookte zalm,
mousselinesaus
Belgische Aperges op z'n Vlaams
Belgische asperges met Breydelham, zalfje van Pickles
mousselinesaus
Kikkerbillen
in roomsaus "Ten Doele" of in lookboter
Carpaccio van tonijn, wakame en wasabivinaigrette
Tapabord
Tataki van zalm met asperges-
Kaaskroketje Oud Brugge -
Gegratineerde petoncles met spinazie
Crème brulée van ganzenlever
Toast champignon met Carpaccio van Holsteinrund zacht gerookt
Wijngaardslakken in lookboter
Gerookte Zeeuwse paling, groene kruiden , zure room,
aardappelsalade
Drie bereidingen van scampi
Schaaldierensaus - Fritti -Look
Terrine van Ganzenlever, uienconfituur met kriek en Cassis
suikerbroodje
€ 4.00
Gebakken ganzenlever met druifjes en witte Porto
€ 4.00
Ganzenlever 2 x anders
Gebakken ganzenlever - Terrine Ganzenlever
€ 4.00
Zeeuwse oesters
6 stuks op ijs
Gegratineerde oesters “Fine Champagne”
6 stuks
Drie gegratineerde Zeeuwse oesters en drie koude Zeeuwse oesters
Duo kaas- en garnaalkroket of Garnaalkroket 2 stuks of kaaskroket 2 stuks
HOOFDGERECHTEN
Belgische Asperges, taartje van gerookte zalm,
gepocheerd ei, mousselinesaus en puree
Belgische asperges met Breydelham, zalfje van Pickles
gepocheerd ei, mousselinesaus en puree
Belgische Asperges op z'n Vlaams,
puree
Gebakken kabeljauw, beurre blanc saus, prei,
puree
Gegrilde zeebaars, Belgische asperges, aspergejus
puree
Sliptongen 2 stuks, huisgemaakte tartaar,
frietjes of puree
Paling in de room of Paling in 't groen of Paling Napolitain
frietjes
€ 5.00
Gebakken paling met tartaarsaus
frietjes
€ 5.00
Lamsfilet met Portsaus, lentegarnituur
en gegratineerde aardappelen
Ossobuco met spinazie,
pasta of frietjes
Kalfskotelet met Portsaus,
lentegarnituur en kroketjes
€ 4.00
Steak tartare "americain door de Chef bereid"
sla en frietjes
Filet mignon in de Josper , frietjes,
saus naar keuze
Ierse Côte à l'os in de Josper 1 pers., frietjes
saus naar keuze
€ 7.00
Rib-eye Iers in de Josper, frietjes
saus naar keuze
€ 7.00
Sla en Saus naar keuze bij de vleesgerechten in de Josper
Roquefortsaus
bearnaise
choron
champignonroomsaus
peperroomsaus
NAGERECHTEN
Krokant taartje met aardbeien en frambozen
Ananas met Passoa
sorbet van Passievruchten
"Colonel"
citroensorbet met Vodka
Café glacé
Crème Brûlée
Sabayon met vanille-ijs
€ 2.50
Pannenkoek met appeltjes gekarameliseerd
Pannenkoek met appeltjes
geflambeerd met Calvados
€ 2.50
Huisgemaakt vanille-ijs met aardbeien
merinque
Huisgemaakt vanille-ijs
met warme chocoladesaus
Huisgemaakt vanille-ijs met caramel
Huisgemaakt vanille-ijs,
advocaat en crumble van chocolade
€ 2.50
Kaart Ten Doele
VOORGERECHTEN
Kikkerbillen in roomsaus "Ten Doele" of in lookboter
€ 22.00
Carpaccio van tonijn, wakame en wasabivinaigrette
€ 26.00
Gerookte Zeeuwse paling, groene kruiden, zure room
en aardappelsalade
€ 24.00
Wijngaardslakken in lookboter
€ 21.00
Drie bereidingen van scampi
Schaaldierensaus - Fritti– Look
€ 22.00
Tapabord
Tataki van zalm met asperges-
Kaaskroketje Oud Brugge -
Gegratineerde petoncles met spinazie
Crème brulée van ganzenlever
€ 24.00
Belgische Asperges, taartje van gerookte zalm,
mousselinesaus
€ 24.00
Belgische Asperges op z'n Vlaams
€ 24.00
Belgische asperges met Breydelham, zalfje van Pickles,
mouselinesaus
€ 24.00
Toast Champignon met carpaccio van Holsteinrund zacht gerookt
€ 24.00
Koningskrab geroosterd in de Josper
met kruidenboter
€ 52.00
Terrine van Ganzenlever, uienconfituur met kriek en Cassis
suikerbroodje
€ 28.00
Ganzenlever 2 x anders
Terrine en gebakken ganzenlever
€ 28.00
Gebakken ganzenlever met druifjes en witte Porto
€ 28.00
Drie koude en drie gegratineerde oesters
€ 24.00
Zeeuwse Oesters
6 stuks op ijs
€ 24.00
Gegratineerde oesters "Fine Champagne"
6 stuks
€ 24.00
Pommes Moscovite
"Royal Belgian Caviar Qsietra 30g."
€ 71.00
Garnaalkroketten of Kaaskroketten
of duo kaas- en garnaalkroket
€ 22.00
Toast "Richelieu" gerookte zalm, gepocheerd hoeve-ei
10 g. Royal Belgian Caviar Gold label.
€ 45.00
VLEESGERECHTEN
Gebakken kalfszwezeriken met Portsaus,
lentegarnituur en kroketjes
€ 39.00
Steak tartare " americain door de Chef bereid"
sla en frietjes
€ 34.00
Lamsfilet met Portsaus, lentegarnituur
en gegratineerde aardappelen
€ 36.00
Kalfskotelet met Portsaus, lentegarnituur
en kroketjes
€ 36.00
Ossobuco met spinazie,
pasta of frietjes
€ 34.00
Côte à l’os Iers in de Josper* 1 pers, saus naar keuze
en frietjes
€ 39.00
Rib-eye in de Josper*, saus naar keuze
en frietjes
€ 38.00
Filet mignon in de Josper*, saus naar keuze
en frietjes
€ 34.00
Saus naar keuze bij de vleesgerechten in de Josper
Roquefortsaus
bearnaise
choron
champignonroomsaus-
peperroomsaus
* Een Josper is een Spaanse grilloven die
uitsluitend op houtskool werkt
VISGERECHTEN
Belgische Asperges, taartje van gerookte zalm,
gepocheerd ei, mousseline en puree
€ 35.50
Belgische Asperges op z'n Vlaams
puree
€ 35.50
Belgische asperges, Breydelham, zalfje van Pickles,
gepocheerd ei, mousseline en puree
€ 35.50
Gebakken kabeljauw, beurre blanc saus, prei
puree
€ 34.00
Gebakken Zeebaars, Belgische asperges, aspergejus
puree
€ 34.00
Gebakken sliptongen 2 stuks, tartaar,
frietjes of puree
€ 35.50
Gebakken Zeetong 500g., tartaar,
frietjes of puree
€ 45.00
Paling in de room of in 't groen of Napolitain,
frietjes
€ 37.00
Gebakken paling, tartaar,
frietjes
€ 37.00
* Een Josper is een Spaanse grilloven die
uitsluitend op houtskool werkt
VOOR VRAGEN IVM DE ALLERGENEN IN ONZE GERECHTEN KUNT U BIJ MIEKE OF CHEF KAREL TERECHT
NAGERECHTEN
Krokant taartje met aardbeien en frambozen
€ 13.00
Ananas met Passoa
sorbet van passievruchten
€ 13.00
"Colonel"
citroen sorbet met Wodka
€ 13.00
Café glacé
€ 13.00
Crème Brûlée
€ 13.00
Sabayon met vanille-ijs
€ 15.50
Pannenkoek met appeltjes gekarameliseerd
€ 13.00
Pannenkoek met appeltjes
geflambeerd met Calvados
€ 15.50
Huisgemaakte vanille-ijs met aardbeien
merinque
€ 13.00
Huisgemaakte vanille-ijs
warme chocolade
€ 13.00
Huisgemaakte vanille-ijs, caramel
en gecarameliseerde nootjes
€ 13.00
Huisgemaakte vanille-ijs
met advocaat en crumble van chocolade
€ 15.50
Kinderijsje
met warme chocoladesaus
€ 8.00
Kinderijsje Vanille
€ 7.00
Kinderijsje Vanille
met aardbeien
€ 8.00
Kindergerechten
tot 12 jaar
Kippenhaasje
€ 20.00
Visreepjes
€ 20.00
Kindersteak
€ 25.00
Fricandelle
2 stuks
€ 20.00
Garnaalkroketjes
2 stuks
€ 22.00
Kaaskroketjes
2 stuks
€ 22.00
Duo kaas en garnaalkroket
€ 22.00
AL DEZE GERECHTEN WORDEN GESERVEERD
MET FRIETJES OF PUREE, SLAATJE, APPELMOES
Menu "Ten Doele"
Kaart Ten Doele
Kindergerechten