NAVIGATIE
Home
Over ons
Menu's
Reservaties
Cadeaubon
Contact
© 2020
Menu "Ten Doele"
68.50 euro
VOORGERECHTEN
Kikkerbillen
in roomsaus "Ten Doele" of in lookboter
St-Jacobsnootjes 2 x anders
Zoete aardappel, geroosterde spekjes & Bloemkool, witte pens
Carpaccio van tonijn, wakame en wasabivinaigrette
Tapabord
Gerookte paling,knolselder-
Garnaalkroketje-
St-Jacobsnootje,zoete aardappel, spekjes
Kalfsballetje Diabolique
Wijngaardslakken in lookboter
Gerookte Zeeuwse paling, kwartelei , knolselder
en rode biet
Carpaccio van Holsteinrund zacht gerookt, ganache van ganzenlever
Drie bereidingen van scampi
Curry - Fritti - Roomsaus " Ten Doele"
Terrine van Ganzenlever, uienconfituur met kriek en cassis
suikerbroodje
€ 4.00
Gebakken ganzenlever met druifjes en Port
€ 4.00
Ganzenlever 2 x anders
Gebakken met druifjes en Port & Terrine met uienconfituur
€ 4.00
Polderaardappel, gepocheerd hoeve-eitje
gerookte zalm en mousselinesaus
Polderaardappel, gepocheerd hoeve-eitje
vers gepelde garnalen en mousselinesaus
€ 4.00
Supplement Caviar Royal Belgian Gold label 10 g.
kan genomen worden bij verschillende gerechtjes
€ 25.00
Zeeuwse oesters
6 stuks op ijs
Gegratineerde oesters “Fine Champagne”
6 stuks
Drie gegratineerde Zeeuwse oesters en drie koude Zeeuwse oesters
Duo kaas- en garnaalkroket of Garnaalkroket 2 stuks of kaaskroket 2 stuks
HOOFDGERECHTEN
Gebakken kabeljauw, spinazie, mousselinesaus
puree
Sliptongen 2 stuks, huisgemaakte tartaar
frietjes of puree
Gebakken zeeduivel, mosterdsaus, prei
puree
Paling in de room of Paling in 't groen of Paling Napolitain
frietjes
€ 5.00
Gebakken paling met tartaarsaus
frietjes
€ 5.00
Stoofpotje van hertenkalf, herfstgarnituur
kroketjes
Filet pur van hertenkalf 170 g., herfstgarnituur
kroketjes
Steak tartare "americain door de Chef bereid"
frietjes
Fazant met Fine Champagnesaus, herfstgarnituur
kroketjes
Hazenrug Harlekijn 170g., herfstgarnituur
kroketjes
Filet mignon in de Josper , saus naar keuze
frietjes
Ierse Côte à l'os in de Josper 1 pers., saus naar keuze
frietjes
€ 7.00
Rib-eye Iers in de Josper, saus naar keuze
frietjes
€ 7.00
Sla en Saus naar keuze bij de vleesgerechten in de Josper
bearnaise
choron
champignonroomsaus
peperroomsaus
NAGERECHTEN
Krokant taartje
banaan - zoute caramel - witte chocolade
Camembert uit de oven met tijm en honing
€ 2.50
Gegratineerde peer met hazelnoot en amandel
vanille-ijs
"Colonel"
citroensorbet met Vodka
Café glacé
Crème Brûlée
Sabayon met vanille-ijs
€ 2.50
Pannenkoek met appeltjes gekarameliseerd
Pannenkoek met appeltjes
geflambeerd met Calvados
€ 2.50
Huisgemaakt vanille-ijs
met warme chocoladesaus
Huisgemaakt vanille-ijs met caramel
Huisgemaakt vanille-ijs,
advocaat en crumble van chocolade
€ 2.50
Kaart Ten Doele
VOORGERECHTEN
Drie bereidingen van scampi
Curry - Fritti– Roomsaus Ten Doele
€ 24.00
Polderaardappel, gepocheerd hoeve-eitje
gerookte zalm en mousselinesaus
€ 24.00
Polderaardappel, gepocheerd hoeve-eitje
met garnaaltjes en mousselinesaus
€ 28.00
Carpaccio van Holsteinrund zacht gerookt
ganache van ganzenlever
€ 24.00
St-Jacobsnootjes 2 x anders
zoete aardappel, geroosterde spekjes & bloemkool, witte pens
€ 28.00
Wijngaardslakken in lookboter
€ 23.00
Koningskrab geroosterd in de Josper
met kruidenboter
€ 52.00
Carpaccio van tonijn, wakame en wasabivinaigrette
€ 24.00
Gerookte Zeeuwse paling, kwartelei, knolselder
rode biet
€ 25.00
Kikkerbillen in roomsaus "Ten Doele" of in lookboter
€ 24.00
Terrine van Ganzenlever, uienconfituur met kriek en cassis
suikerbroodje
€ 28.00
Gebakken ganzenlever met druifjes en Port
€ 28.00
Ganzenlever 2 x anders
Gebakken met druifjes en Port & Terrine met uienconfituur
€ 28.00
Zeeuwse Oesters
6 stuks op ijs
€ 26.00
Gegratineerde oesters "Fine Champagne"
6 stuks
€ 26.00
Drie gegratineerde oesters en drie oesters op ijs
€ 26.00
Tapabord
Gerookte paling,knolselder-
Garnaalkroketje-
St-Jacobsnootje,zoete aardappel, spekjes
Kalfsballetje Diabolique
€ 25.00
Pommes Moscovite
"Royal Belgian Caviar Osietra 30g."
€ 71.00
Garnaalkroketten of Kaaskroketten
of duo kaas- en garnaalkroket
€ 24.00
Royal Belgian Caviar Gold label 10 g.
suppl. bij verschillende gerechtjes
€ 25.00
VLEESGERECHTEN
Steak tartare " americain door de Chef bereid"
frietjes
€ 34.00
Gebakken kalfszwezeriken met Portsaus, herfstgarnituur
kroketjes
€ 41.00
Fazant met Fine Champagnesaus, herfstgarnituur
kroketjes
€ 34.00
Stoofpotje van hertenkalf, herfstgarnituur
kroketjes
€ 33.00
Hazenrug Harlekijn 210g.,herfstgarnituur
kroketjes
€ 39.00
Filet pur van hertenkalf 210g., herfstgarnituur
kroketjes
€ 38.00
Filet mignon in de Josper*, saus naar keuze
frietjes
€ 36.00
Côte à l’os Iers in de Josper* 1 pers, saus naar keuze
frietjes
€ 39.00
Rib-eye in de Josper*, saus naar keuze
frietjes
€ 39.00
Saus naar keuze bij de vleesgerechten in de Josper
bearnaise
choron
champignonroomsaus-
peperroomsaus
* Een Josper is een Spaanse grilloven die
uitsluitend op houtskool werkt
VISGERECHTEN
Gebakken zeeduivel, mosterdsausje, prei
puree
€ 34.00
Gebakken kabeljauw, spinazie, mousselinesaus
puree
€ 34.00
Gebakken sliptongen 2 stuks, tartaar
frietjes of puree
€ 35.50
Gebakken Zeetong 500g., tartaar
frietjes of puree
€ 49.00
Paling in de room of in 't groen of Napolitain
frietjes
€ 38.00
Gebakken paling, tartaar
frietjes
€ 38.00
Kreeft Belle Vue 600g.
frietjes of brood
€ 56.00
Kreeft geroosterd in de Josper 600g., kruidenboter
pasta
€ 56.00
* Een Josper is een Spaanse grilloven die
uitsluitend op houtskool werkt
VOOR VRAGEN IVM DE ALLERGENEN IN ONZE GERECHTEN KUNT U BIJ MIEKE OF CHEF KAREL TERECHT
NAGERECHTEN
Krokant taartje
banaan, zoute caramel en witte chocolade
€ 13.00
Camembert uit de oven met tijm en honing
€ 15.50
Gegratineerde peer met hazelnoot en amandel
vanille-ijs
€ 13.00
"Colonel"
citroen sorbet met Wodka
€ 13.00
Café glacé
€ 13.00
Crème Brûlée
€ 13.00
Sabayon met vanille-ijs
€ 15.50
Pannenkoek met appeltjes gekarameliseerd
€ 13.00
Pannenkoek met appeltjes
geflambeerd met Calvados
€ 15.50
Huisgemaakte vanille-ijs
warme chocolade
€ 13.00
Huisgemaakte vanille-ijs, caramel
en gecarameliseerde nootjes
€ 13.00
Huisgemaakte vanille-ijs
met advocaat en crumble van chocolade
€ 15.50
Kinderijsje
met warme chocoladesaus
€ 8.00
Kinderijsje Vanille
€ 7.00
Kinderijsje Vanille
met aardbeien
€ 8.00
Kindergerechten
tot 12 jaar
Kippenhaasje
€ 24.00
Visreepjes
€ 24.00
Kindersteak
€ 29.00
Fricandelle
2 stuks
€ 24.00
Garnaalkroketjes
2 stuks
€ 26.00
Kaaskroketjes
2 stuks
€ 26.00
Duo kaas en garnaalkroket
€ 26.00
AL DEZE GERECHTEN WORDEN GESERVEERD
MET FRIETJES OF PUREE, SLAATJE, APPELMOES
Menu "Ten Doele"
Kaart Ten Doele
Kindergerechten